Barabás-Horváth Zsófi:
A legnagyobb élmény, ami a gyerekekkel történhet!

       A születésnapi ünneplés, barátokkal és családdal, varázslatos ajándék egy gyerekek számára. Nagyobbnak lenni, eggyel több ujjat mutatni, nagy élmény mindenki számára.

   Csapatjátékokkal egymásra hangolódva senki sem fog kimaradni a mulatságból. Különleges programjaink közül nagy kedvencek a Nagyvilág felfedezése Kalimpával, a bábok bábjával és Bubilla hercegnővel, Interaktív Óriásbuborék vadászat és a Zsonglőr játszóház eszközeinek kipróbálása egy kis zsonglőr műsorral fűszerezve. Természetesen Arcfestő, Lufihajtogató barátaink is szívesen csatlakoznak az ünneplő sereghez, még színesebbé varázsolva a mocorgó zsúrt.
       A torta elfogyasztására készülve, gitárral és közös énekléssel köszöntjük az ünnepeltet.  Felkészülünk a kívánság varázslatára, elfújjuk a gyertyákat, majd egy izgalmas ajándékátadó játékkal zárjuk az ünneplést. 
       Szükség szerint, szívesen segítünk a helyszín, időpont, a menü kitalálásában, a zsúr dokumentálásában, valamint a meghívó szerkesztésében is.  

      

Fesztiválok

Táborok

Esküvők

Családi Napok
Rendezvények

     A Mocorgó Gyerekprogramok céges családi napok, fesztiválok, rendezvények szervezését és lebonyolítását vállalja. Színes programjaink közül választva, kisebb csoportot vagy akár több tucat embert lefoglalva, egy különleges élményben részesül az egész család. Teret adva az együtt töltött minőségi időnek, közelebb kerülve társainkhoz, erősítjük a szülő-gyerek közötti kapcsolatot.             

   Interaktív zenés-bábos foglalkozásunkon találkozhattok Kalimpával, a báb kisfiúval és Bubillával a buborékok hercegnőjével. A kézműves foglalkozáson közösen készíthetitek el a személyre szabott ajándékokat. Bűvész barátunk kápráztatja el a közönséget és arcfestő tündéreink varázslattal várják a gyerekeket. Az ugrálóvárakat és a nagyvilágot gólyalábas óriásaink védik. 

     A zsonglőr-játszóházban zsonglőreink virtuóz trükkökre tanítják meg az érdeklődőket. Tűzzsonglőrök és lézer-show fényeitől ragyog az éjszaka. A legkisebbekről a Mocorgó Játszósarok gondoskodik játékokkal, könyvekkel és zenével lekötve őket.

       Így érdemes gyereknek lenni!

Muhari Marianna:

A gyerekeim szerint a világ legjobb programjait csináljátok! És szerintem is!

 

Programszervezés:

Szabó Tamás István 
06203400340

mocorgo.events@gmail.com

      Mocorgó csapatunk immár 7 éve azt a célt tűzte ki magának, hogy a gyerekek szórakoztatása mellett, a testi és a lelki fejlődésre is hangsúlyt fektetve, a szabad játék és a kreativitást alapul véve egy biztonságos és szeretetteljes légkört teremtsen a gyerekeknek és szüleiknek. Zenével, Mozgással, Könyvvel, Mocorgó Játszóházzal és a Mocorgó Programok színes tárházával minden gyerek a legnagyobb élményben részesülhet.