Értesülj legfrissebb programjainkról és ajánlatainkról!
Iratkozz fel levelezési listánkra!
  • Facebook
  • Instagram
  • Mocorgó Pinterest
  • LinkedIn

Mocorgó táborok   

a 4-7 éves8-12 éves    korosztálynak!

Könnyen megoldott nyári napok.   
Biztonságos környezet a gyerekeknek.  
Hasznosan eltöltött idő a kiskamaszoknak is. 
Közösségben való feltöltődés az egész családnak.  
Felejthetetlen  élmény  a  legjobb  ár-érték  arányban.    

Miért    interaktív  program? 

Az interaktív programok segítségével a gyermekek proaktívan, a közösség tagjaként vannak jelen és hasznosan élik meg csoportban való együttműködést, mely növeli az önértékelésüket és biztonságérzetüket. Ez által a komfort zónából való kilépés már nem akkora kihívás számukra, tisztában lesznek erősségeikkel, bátrabban szembesülnek félelmeikkel és ezt nyugodtan tudják kommunikálni környezetükkel, könnyebben kapcsolódnak társaikhoz. Mindezt kreatívan, önfeledt játékossággal!   

Hol lesznek   a helyszínek?
 
Mikor
  kezdődnek a  táborok?

 • Első táborunk Június 29 - Július 3 között a Kölyök-öböl játszóházban a Kopaszi gáton lesz megtartva. A Duna közelsége, a zöld parkok és a játszóház természetessége, valamint a nagy terasz rengeteg felejthetetlen élményt adott már nekünk. Folytatjuk! 
 • Második táborunknak, Július 6 - 10 között, a Pagony könyvesbolt ad helyet, de a szuper Gellért-hegy adta lehetőségeket is kihasználjuk. A legjobb könyvek, társasjátékok, valamint a közelben található 5 játszótér, 3 rét és csilliárdnyi kreatív ötlet lesz még segítségünkre a foglalkozások mellett.
 • Harmadik táborunk Július 13-17 között a 8-12 éves mini-tini korosztálynak szól, akikkel a bázisunk ugyancsak a Pagony könyvesboltban lesz. Beszélgetéseink és  felfedezéseink helyszíne viszont már az egész világ. Izgalmas kaland elé nézünk!
• Negyedik és ötödik táborunkat Július 27 - 31, valamint Augusztus 3 - 5 között a Normafán található Pingvin óvodában tartjuk. A szuper tornaterem, a játékokkal teli udvar és a az Anna réten található játszótér, a kimeríthetetlen energiával rendelkező csapat legjobb barátja.

Kik lesznek a táborvezetők?

  A napközis nyári táborokat Szabó Tamás, a mocorgó megálmodója, zenész, coach és mentor, valamint Szabó Lídia zenepedagógus és óvónő vezetik. 

Tamás és Lídia testvérek! 20 év tapasztalattal, még 2 testvérrel, 41 első unokatestvérrel, több mint 100 táboros és színpadi élménnyel rendelkeznek szervezőként és résztvevőként is egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 A 3-7 éves korosztálynak tartott táborokban Kalimpa, a báb fiú, valamint Bubilla hercegnő a gyerekkel közösen tervezik meg és mesébe illő kalandos úton haladva érik el céljaikat.  
 

• A 8-12 éves mini-tini korosztálynak a bábok helyét az önállósodás vágya és nehézsége veszi át. A kihívásokkal közösen szembesülünk, játékosan és proaktívan.          

 • Augusztus 3-7 között, a Pingvin óvodában tartott második turnusban a zene kerül főszerepbe. Szabó Lídia mesebeli történetekkel varázsolja el a gyerekeket. Bubilla, a báb kislány segít neki vezetni a dallamokat önfeledt játék kíséretében .

Mik az általános szerződési feltételek?

A jelentkezéshez szükséges tudnivalók, módosítási és lemondási feltételek  "Szerződési Feltételek" gomb kattintásával jelennek meg egy új ablakon. 

Hogyan lehet jelentkezni?

1. Olvassátok el figyelemmel az Általános szerződési feltételeket 
2. Kattintsatok a "Tovább a Táborokhoz" gombra.
3. Válasszátok ki a nektek megfelelő Dátumot és Helyszínt.
4. A  Jelentkezési lap kitöltésével és a tábori díj átutalásával véglegesíteni tudjátok a regisztrációt!

Mennyibe kerülnek a táborok?

 • A teljes tábori díj: 40.000 Ft

 • A Mocorgó 8-ik születésnapját ünnepelve
 a Pagonyban és Pingvin óvodában tartott táboroknál Április 1-ig Early Bird kedvezményt ajánlunk fel: 37.500 Ft

• A testvéreknek - mocorgotesó
 - 10% kedvezményt biztosítunk.