Értesülj legfrissebb programjainkról és ajánlatainkról!
Iratkozz fel levelezési listánkra!
  • Facebook
  • Instagram
  • Mocorgó Pinterest
  • LinkedIn

Mikulás barátunk, idén újra meglátogatja a gyerekeket, de nem csak ajándékot hoz!

A Mocorgó Interaktív Programok csapata, céges családi napok, fesztiválok, rendezvények szervezését és lebonyolítását vállalja. Színes programjaink közül választva, kisebb csoportot vagy akár több tucat embert lefoglalva, egy különleges élményben részesül az egész család.

Teret adva az együtt töltött minőségi időnek, közelebb kerülve társainkhoz, erősítjük a szülő-gyerek közötti kapcsolatot. Hisszük, hogy a családokkal az interaktív játékok, kreatív foglalkozások valamint a közös zenélés és mozgás segítségével, egy biztonságos és szeretetteljes légkört tudunk teremteni. A szórakoztatás mellett, a testi és lelki fejlődésre is hangsúlyt fektetve, az egész család egy felejthetetlen élményben részesülhet.

A zenés-bábos Mikulásváró programunkkal egymásra hangolódva, az ünnepi hangulatot megteremtve várjuk az őszszakállú Mikulást! Kalimpa, a bábok bábja és krampusz barátja egész évben figyelte a mocorgó gyerekeket az Ajándékvárból és felkészültek a kalandra!

Az egész családnak örömöt szerezni a Mocorgóknak hálás feladat és nem kihívás! Kalimpa közösen a gyerekekkel az interaktív műsor alatt megszelídítik a rakoncátlan Krampuszt, aki az ajándékok elrablásában mesterkedik. Végül ő is segít a Mikulásnak ajándékot osztani és vidámságot hozni a nagyvilágba.

Ünnepi hangulathoz nem csak a Mikulásváró programmal várjuk a családokat! Ajánljuk nagy szeretettel tematikus kézműves foglalkozásainkat, arcfestő tündéreinket, lufihajtogató krampuszainkat, óriásbuborékfújó óriásainkat, mesés ugrálóvárainkat, de még a terülj-terülj asztalka és a helyszín dekorációjának összeállításában is segítünk.